Referentie: LCLCK

NIEUW PROJECT 24 Unieke appartementen gelegen op fraai golfresort met spectaculair uitzicht over natuurlijk beschermd landschap en de zee.

Prijs: € 290.000

Slaapkamers: 2/3

Badkamers : 2
Opp.appartement : 75 m2 – 114m2
Opp. terras : 24 m2 – 55m2
Begane grond appartement: tuin 132m2 – 350m2
Penthouses : solarium 82m2
Prive parkeerplaats in parkeergarage van appartement
Prive berging in parkeergarage
Airconditionering

Tuin : gemeenschappelijk
Zwembad: gemeenschappelijk

De appartementen bestaan uit 2 fraaie complexen van 12 appartementen variërend qua oppervlakten. Er zijn appartementen met 3 of 2 slaapkamers. Met of zonder tuin. De terrassen variëren van 24 m2 tot 55 M2. Het penthouse appartement heeft een dakterras van 82 m2 en een terras van 52 m2. De appartementen gelegen aan de begane grond hebben een tuin variërend van 132 m2 tot 350 m2

Het appartementen complex wordt gebouwd op een gewilde locatie aan het
golfresort. U heeft een fantastisch zicht vanaf het buitenterras over de groene mediterrane beplanting en bomen, sommige appartementen hebben uitzicht op de middellandse zee. De appartementen hebben veel lichtinval. Het afwerkingsniveau is hoogwaardig. Veel licht door de grote raampartijen. Een grote living met open keuken biedt een aangename sfeer. Aansluitend aan het terras bevindt zich de gemeenschappelijke tuin met een fraaie groene zone en prachtig aangelegd gemeenschappelijk zwembad. Het resort is rijk aan 200.000 m2 natuurlijk groen dat geeft je het gevoel van wonen en leven in een wereld apart. Deze omgeving is de ideale plek om te genieten van de gezonde Mediterraanse lifestyle. Met het uitzonderlijk klimaat, eerste klas service, uitstekende communicatie heeft dit resort diverse awards ontvangen als toonaangevend villaresort /appartement resort in Spanje en Europa. In het hart van deze vallei ligt de kampioenschapsgolfbaan, die tot 5 keer toe is uitgeroepen tot “Beste golfbaan van Spanje, door de world golf awards. Volledig genieten van de luxe, van leven in harmonie met de natuur en toegang hebben tot de diensten met een hoge toegevoegde waarde, samen met privacy, kwaliteit en services, maken wonen en leven op dit resort een plek waar leven een nieuwe betekenis krijgt.

Geniet van de 18 holes golfbaan inclusief golfacademy, sports en health club,
fitness, wellness, tennis en padelbanen. Ontdek de Beach club met waanzinnig uitzicht
over de middellandse zee. Het resort wordt beveiligd. Afstand luchthaven Alicante 75km en de luchthaven van Murcia bevindt zich op 60 km afstand.

De voorlopige richtprijzen variëren van € 290.000 tot € 550.000 U kunt een reservering nemen door aanbetaling van € 6000,00 . U komt op de wachtlijst. Deze lage interessante prijs voor dit project is uniek. Bent u geïnteresseerd, neem snel contact want er is veel interesse voor dit project .
Indien u uiteindelijk afziet van aankoop ontvangt het bedrag terug.

Prijzen van € 290.000 tot € 550.000

Info aanvraag/bezoek:

Wenst u meer informatie over deze villa?

Vult u dan onderstaand formulier in voorzien van de referentie.

Wij nemen zsm. contact met u op.

Naam:
Telefoon:
Email:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Referentie:
Opmerkingen: