Referentie: LFPL

Moderne nieuwbouw appartementen gelegen aan de golf aan de Costa Blanca Zuid met uniek vrij uitzicht. Fase 1 is verkocht. Fase 2 is nu gestart.

Prijs: € 229.000

Slaapkamers: 2

Badkamers : 2
Opp.woning : 70 m2
Opp.perceel : 203 m2
Opp. terras : 18 m2
Airconditionering

Tuin : prive 102 m2 plus gemeenschappelijk
Zwembad: gezamenlijk

Nieuwbouw appartementen

Het klein schalig plan is opgezet uit vijf speelse blokken. De hoogte van een blok bestaat uit 2 verdiepingen. Een lichte woonkamer met open keuken , 2 slaapkamers en 2 badkamers zorgen voor een compleet woongenot. Op loopafstand wandelt u naar de golfcourse. Maak gebruik van het nabij gelegen Wellness en golfhotel. Fitness, ontspan, geniet van de Spaanse gerechten in de nabij gelegen restaurants. U heeft een fantastisch uitzicht over de golfcourse en droomt weg bij de de fraaie zonsondergang.

Sportmogelijkheden zoals tennis, padel en een golfschool bevinden zich in de directe omgeving. Witte zandstranden staan bekend in deze omgeving op 20 minuten rijden. Het hele jaar door geniet u van een heerlijk klimaat. Wonen op deze plek betekent veel rust, en leven in een groene zone en moderne woonomgeving.De dichtsbijzijnde luchthaven van Alicante bevindt zich op ongeveer 40 minuten.

Prijzen van € 182.000 tot € 189.000 Fase 2 prijzen zijn nog niet bekend.

Info aanvraag/bezoek:

Wenst u meer informatie over deze villa?

Vult u dan onderstaand formulier in voorzien van de referentie.

Wij nemen zsm. contact met u op.

Naam:
Telefoon:
Email:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Referentie:
Opmerkingen: