Referentie: LCSMA

VERKOCHT: Luxe nieuwbouw skyvilla's appartementen / exclusieve architectuur aan de Costa Blanca Zuid in een zeer exclusief resort.

Prijs: € 570.000

Slaapkamers: 3

Badkamers : 2
Opp.woning : 138 m2
Opp. terras : 73m2
kelder: garage en berging
Tuin : gemeenschappelijk
Zwembad: gemeenschappelijk
Uitzicht op de golf

Deze exclusieve appartementen ontworpen door Manuel Clavel van internationaal studio Clavel architecten zijn gelegen op een prestigieuze golf resort. Deze skyvilla’s zijn bekroond door de European Property Awards Residential Property Spain 2019-2020 De mediterrane beplanting en bomen ziet u overal terug in deze fantastische groene omgeving van 330 hectare. Het resort heeft velen awards mogen ontvangen voor de prachtig ontworpen villa’s , golfcourse en aanleg van resort. Het resort biedt tal van faciliteiten zoals oa. 24 uur per dag security op een afgesloten resort, een 18 holes golfbaan, een health en sportscenter, mogelijkheden voor tennis en padel. Geniet van de verfijnde restaurants in de nabije omgeving.

De stijlvolle appartementen zijn het paradepaardje voor het resort. Ze stralen stijl, klasse en alure uit. Het prachtig aangelegde zwembad en de mediterrane tuin zijn onder architectuur aangelegd.
De appartementen hebben een zeer luxe afwerking. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in alle delen van het appartement . Bijzondere ruimtes geven een doorkijk naar buiten. Iedere ruimte heeft een specifieke functie. Vanaf het terras heeft u een panoramisch uitzicht over de golfcource en de natuur.
Een exclusief woongenot op zeer hoog niveau.

Prijzen vanaf €.570.000 tot 795.000

Info aanvraag/bezoek:

Wenst u meer informatie over deze villa?

Vult u dan onderstaand formulier in voorzien van de referentie.

Wij nemen zsm. contact met u op.

Naam:
Telefoon:
Email:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Referentie:
Opmerkingen: